City Bibles bereikt nu ook Gambia!

City Bibles bereikt nu ook Gambia!

15:47 17 december in City Bible, Geen onderdeel van een categorie, Reviews

Beste broeder Peter,

Toen ik je onlangs belde voor een aantal City Bibles bood je ze direct aan.
Je had geen speciale West Afrika, Bijbels maar wel een paar Engelstalige bijbels “The Shelter Amsterdam”. Geweldig!

De 5 stappen in kleur zijn echt mooi en de getuigenissen is een welkome aanvulling.

De Heere heeft bijzondere gesprekken gegeven in Gambia, geweldige mensen, verschrikkelijke armoede en een honger naar het Woord.
Het is een reis geweest die mijn leven veranderde.
Ik vroeg mijzelf af wat het doel van mijn reis naar Gambia was en wat de Heere hier mee wilde zeggen. Het leefde in mijn gebed. ’s avonds zit er een jongen achter mij die speelt op een Kora en zingt: Kom over naar Gambia en help ons. … Ik zal er zo de Heere wil, zeker nog vaker heen gaan. Wie weet gaan we als gezin om daar een missiepost op te zetten. We zijn in Gods hand.

Peter, bedankt voor de Bijbels, God zegenen dit prachtige werk. Ga door en zie op Hem die het beloofd heeft: Ik ben met u, al de dagen tot aan het einde der wereld. Zaai aan alle wateren, Hij zal voor de vrucht zorgen.

Hartelijke groet en Gods zegen,
Wilco Vos

www.bijbelseoverdenkingen.nl