De Oogst mei 2014

De Oogst mei 2014

10:19 03 december in Blog, City Bible, Geen onderdeel van een categorie

De Oogst mei 2014 – Shelter City Bible

Evangelisatie, hulpverlening en profetisch geluid

De Shelter City Bible is gereed! De Shelter City Bible bevat het volledige Nieuwe Testament, getuigenissen en uitleg van het Evangelie. De Bijbel is bedoeld ter ondersteuning van het evangelisatiewerk in de Shelter City en Shelter Jordan, de youth hostels van stichting Tot Heil des Volks. De City Bible is ontwikkeld door stichting Loukas, die inmiddels al 500.000 City Bibles in allerlei varianten heeft verspreid.

De Shelter Youth Hostel Ministry is een christelijke ministry voor toeristen en backpackers. Jaarlijks ontvangen we ruim 35.000 gasten. Onze missie is tweeledig: in de eerste plaats is het ons verlangen om jonge mensen te bereiken met het Evangelie door middel van persoonlijke gesprekken en Jezus bekend te maken in het hostel. In de tweede plaats willen we onze vrijwilligers toerusten en voorbereiden op een leven van ministry en dienstbaarheid.
De meeste vrijwilligers zijn tussen de 18 en 30 jaar oud en komen behalve uit Nederland uit bijvoorbeeld Canada, de Verenigde Staten, Duitsland, Australië, Polen, Zuid-Korea en vele andere landen. Het is ons verlangen om relaties op te bouwen met de gasten en zo vrijmoedig getuigen te kunnen zijn van Jezus Christus. In Amsterdam hebben we twee christelijke hostels, Shelter City en Shelter Jordan. Wil je meer weten over de Shelter Youth Hostels of vrijwilliger worden?
Kijk voor info op de website: www.youthhostelministry.org

Lees het originele bericht…