Loukas Letter Mei 2014

Loukas Letter Mei 2014

13:52 23 mei in Geen categorie, Geen onderdeel van een categorie

Loukas Letter Mei 2014

In de twee maanden die achter ons liggen hebben we respectievelijk Noord Ierland, Londen, Belgie en Polen bezocht.
– Op uitnodiging van M.E.T. in Noord Ierland konden we samen met onze Griekse vrienden Yiannis & Alice Rizopoulos het project “Hellenic Bank of Christian Love” en het City Bi- ble project in plaatselijke gemeenten presenteren. Het gaf nieuwe contacten en bijzondere ontmoetingen.
– Terug op Schiphol reisden we meteen per auto terug naar Londen. Jeff Swank en Jan de Haan vergezelden ons naar Bridge Lane Church van Tony Pierce midden in de Joodse wijk van Noord Londen. De volgende dag ontmoetten we Stuart Cohen en de London City Mission waar we hielpen bij de outreach tijdens de London Marathon.
– Eind April was er dan de conferentie van Jesus.net in Polen. Jan van Capelleveen nam als bestuurslid van de Stichting Loukas ook deel. Het werd een heel bijzondere tijd waar we betrokken raakten bij internet evangelisatie. Daarin zal de het City Bible concept een rol gaan spelen na de positieve ervaringen met de pilot in Polen. Tenminste 17 landen zijn geinteresseerd en we ontwikkelen in de komende tijd voor ieder land een City Bible (met de werknaam Global Bible) voor elke website. God voorzag opnieuw in de eerste fond- sen voor dit project.
– Vorige week mochten we Belgie bezoeken en het eerste exemplaar van de City Bible Roeselare aan de burgemeester van Roeselare aanbieden. Verder was het een historisch moment toen ook de pinkstergemeente van Roeselare aan- schoof bij de VPKB (Belgische PKN) en men voor het eerst een gezamenlijk evangelisatieproject besprak. We zien nieu- we openingen in Belgie waar het evangelie broodnodig is. lees meer…