Loukas Letter Mei 2015

Loukas Letter Mei 2015

14:01 21 mei in Blog, Geen onderdeel van een categorie

Loukas Letter Mei 2015

Open hier de gehele nieuwsbrief

Het werd even heel stil…. Joseph keek voor zich uit en viel daarna op zijn knieën en dankte God voor de City Bibles die hij van onze stichting ontving. Hij zal ze gaan verspreiden in scholen, ziekenhuizen en gevangenissen. Maar ook aan de gewone Belg die op zijn pad komt. De Goede Tekenaar en Niet het Einde worden enthousiast uitgedeeld in Belgie. Ook andere voorgangers en zendelingen namen de Belgische City Bible blij en dankbaar aan. België ontwaakt voor het evangelie. Men gaat de huizen langs om Gods Woord te brengen. Inmiddels delen 25 steden al City Bibles uit en meer aanvragen zijn onderweg. God is België niet vergeten!

Ook in Nederland blijft men bereid om City Bibles te verspreiden. Duizenden werden gedrukt, van dorpjes tot grote steden. Heel fraai is de City Bible Alkmaar geworden waarvan het eerste exemplaar aan de burgemeester wordt aangeboden. Ook drukten we de City Bible voor Truckers die meteen gretig aftrek vond.

Aan de Griekse steden werden Sparta en Kalamata op de Peloponnesos toegevoegd. Een Griekse City Bible voor studenten is in voorbereiding. Bij Thessaloniki werden we enorm ontroerd door een klein Roma kerkje op de vuilnisbelt dat inmiddels al 32 gelovigen heeft. Het wordt nu geleid door een oogarts en zijn vrouw en groeit bijzonder. lees meer…