OMSLAGHOES

Wilt u geen 500 stuks bestellen maar toch een City Bible met uw stad, kerk of ontwerp erop, dat kan! U krijgt dan een algemene City Bible inclusief de gratis app met een eigen omslaghoes van uw stad er om heen. De ontwerpkosten zijn gratis. Ga naar de webshop.

COVER – Vanaf 500 stuks

Als u meer dan 500 stuks wilt bestellen is er de mogelijkheid om een eigen cover te laten ontwerpen voor uw Stad, dorp, kerk of gemeente. De ontwerpkosten zijn gratis.

Wij leveren City Bibles als evangelisatie instrument, werken zonder overhead en met vrijwilligers. Daardoor is de prijs aanmerkelijk lager terwijl de kwaliteit veel hoger is (33 grams Bijbelpapier). Het formaat van de City Bible, The Good Artist en Not the End is 10 x 14 cm. De vertaling die wij gebruiken voor de Nederlandse City Bible is de moderne HSV vertaling. Elke City Bible heeft een eigen cover en bevat een introductie: “5 stappen naar vrede in je hart”.

Wanneer we voldoende aanvragen verzameld hebben, gaan we drukken. Je kunt je aansluiten bij elke order (mits de taal gedrukt gaat worden).
De prijzen van City Bibles zijn afhankelijk van het aantal dat je besteld. Hieronder een staffel van prijzen:

Bestellingen onder de 500 stuks, bestel ze via onze webshop. Voor grote bestellingen neem contact met ons op.

City Bible Prijzen:

0 – 1.000 stuks: € 1,50 p/stuk

1.000- 5.000 stuks: € 1,40 p/stuk

5.000 – 10.000 stuks : € 1,30 p/stuk

10.000+ stuks – € 1,25 p/stuk

*Bij een afname van 500 stuks kunt u uw eigen cover laten ontwerpen! De ontwerpkosten zijn gratis.

Bestelformulier

 

Verificatie