Cvandaag.nl: 100.000 bijbels in één week!

Cvandaag.nl: 100.000 bijbels in één week!

09:07 24 september in Blog, Geen onderdeel van een categorie, Media

Deze week worden er 100.000 Bijbels in het Arabisch gedrukt voor vluchtelingen in Nederland, tenminste als het aan de Loukas Foundation uit Veenendaal ligt. Zij zijn initiatiefnemer van deze actie, die onderdeel is van het City Bible Project.

Vrede in je hart

Het gaat om de City Bible ‘Al Quds’ (Jeruzalem), die volgens de organisatie al succesvol wordt verspreid in Europa en het Midden-Oosten. De Arabische Bijbels bevatten onder andere een korte en bondige uitleg van hoe je een volgeling van Jezus kunt worden met “de 5 stappen naar vrede in je hart”. Veel moslims hebben goede associaties met de stad Jerusalem, omdat dit voor hen de derde heilige islamitische wereldstad is.

Fondsen

De Loukas Foundation vraagt nog wel om fondsen voor dit haastige project. In een gepubliceerde brief over de actie zeggen zij: We geloven er in dat de financiële middelen om de druk van 100.000 City Bible Al Quds mogelijk te maken binnen enkele dagen gerealiseerd zal zijn. De organisatie verzoekt om deze brief zoveel mogelijk te verspreiden.

klik hier om het originele bericht te lezen