Evangelisatie materiaal

Wij willen u voorzien van hoge kwaliteit evangelisatie materiaal tegen een zeer lage prijs.

Een Waargebeurd Verhaal

Het boekje bevat het Johannes evangelie en in elk hoofdstuk is een sleutelvers genomen waarvan een 1-2 minuten durend fragment uit de film Gospel of John (2003) op de smartphone getoond kan worden via een marker. Alles wat je nodig hebt is het boekje, de “Citybibles” app en een smartphone. Het is een vruchtbaar instrument voor evangelisatie. Hiernaast kunt u de promotievideo bekijken.

De Goede Tekenaar

De Goede Tekenaar is een kinderboekje waarin overzichtelijk het evangelie getoond wordt van Schepping tot Redding. 
In duidelijke tekeningen met sprekende teksten wordt op 32 pagina’s de “grote lijn” van de Bijbel verteld.
 Aan het eind vindt men enkele verzen uit de Bijbel en een “zondaarsgebed”. Het boekje is erg geschikt voor kinderen, maar ook volwassenen kunnen genieten van de frisse en duidelijke uitleg van het evangelie. Het is een vruchtbaar instrument voor evangelisatie. Hiernaast kunt u De Goede Tekenaar als een video bekijken.

Beschikbaar in 21 talen:
Albanees, Arabisch, Chichewa, Duits, Engels, Farsi, Frans, Grieks, Hongaars, Italiaans, Kroatisch, Luganda, Macedonisch, Nederlands, Pools, Roemeens, Russisch, Sloveens, Spaans, Turks, Zuid Afrikaans

Wat ga jij kiezen?

Wat ga jij kiezen? Deze evangelisatie folder wordt veel gebruikt bij evangeliseren. Het geeft duidelijk weer wat we hier op aarde doen en hoe je een doel in je leven kan vinden. In 5 stappen neemt het je mee van een doelloos leven naar eeuwig leven. Het is een vruchtbaar instrument voor evangelisatie gebleken. Hiernaast kunt u de video van de 5 stappen bekijken.

Niet het Einde

Niet het einde is een boekje dat vooral bedoeld is voor de jong volwassene. In dit boekje spreken twee ongeboren kinderen over een leven na de geboorte, net zoals wij als mensen spreken over een leven na de dood. Het lijkt erg op elkaar!
Veel mensen hebben het geloof in een leven na de dood verloren. Aannames in de wetenschap en verwijdering van de Bijbel hebben dit veroorzaakt. Wat we niet zien, is er niet en wat we niet kunnen bewijzen, bestaat niet. Maar is dat wel zo? Het ene ongeboren kind gelooft niet dat er buiten de warme veilige baarmoeder iets is, terwijl er onherroepelijk een einde komt aan het bestaan binnen de baarmoeder. Het andere kind baseert zijn mening op geloof en op waarnemingen.
Hoe zit het dan met ons als we praten over leven na de dood…..?

Beschikbaar in 13 talen:
Albanees, Chichewa, Duits, Engels, Frans, Grieks, Hongaars, Macedonisch, Nederlands, Oeganda, Roemeens, Sloveens, Spaans