Wereldwijd ruim 1 miljoen City Bibles in omloop!

Wereldwijd ruim 1 miljoen City Bibles in omloop!

13:14 19 mei in Blog, City Bible, Geen onderdeel van een categorie, Media

Wereldwijd ruim 1 miljoen City Bibles in omloop!

In de maand april zullen er 165.000 nieuwe City Bibles worden gedrukt. Hiermee komt het totaal aantal City Bibles wat wereldwijd in omloop is op 1.006.734 stuks!

Sinds 2007 zijn de City Bibles van de Stichting Loukas Netherlands een vruchtbaar instrument voor evangelisatie. Binnen Nederland, maar ook ver daar buiten. De City Bibles worden momenteel in meer dan 20 talen, 30 landen en 300 steden uitgegeven. Het acceptatiegehalte van de City Bible is nationaal én internationaal erg hoog. De reden hiervan is dat iedere City Bible een aantrekkelijke full colour cover bevat met daarop een herkenbare foto van de betreffende stad of woonplaats. Omdat de ontvanger zich identificeert met zijn of haar woonplaats, is de City Bible een zeer bruikbaar middel om de ongelovigen in contact te brengen met Gods Woord en Zijn liefde en genade.

Wilt u ook een City Bible voor uw stad, woonplaats of regio? Vanaf een oplage van 500 stuks kunnen wij ook voor uw stad, woonplaats of regio een eigen City Bible ontwikkelen en uitgeven. De netto drukprijs bij deze oplage is slechts € 1,- per stuk! Omdat alle medewerkers van de Stichting Loukas Netherlands werken voor Gods Koninkrijk, kan de netto drukprijs gehouden worden op € 1,- per City Bible.

Wilt u meer weten over de City Bibles? Kijk op onze website: www.citybibles.com.